Dit is de match van de waarheid: indien we géén sets laten liggen tegen BVS, is de beker in de Sportacompetitie echt héél dichtbij – oké, er volgt ook nog een match tegen Molenstede, maar dat zou in principe geen struikelblok mogen zijn (al mag je ’t vel van de beer nooit verkopen…).

Even elkaar oppeppen dus vooraleer we van start gaan – Lies las zelfs het vorige matchverslag na om te kijken waar onze werkpunten lagen: opletten voor zetballen, positief blijven, punt per punt spelen.

Het werd een vreemde wedstrijd: de eerste set was er een van ‘showen met je opslag‘ en dat aan beide kanten, maar ook moeite hebben met recepties… aan beide kanten.

In de tweede set kwam Voteroes wat meer in de match, maar toch bleven lange rally’s uit. We haalden de tweede set echter toch binnen. Ook in de derde set bleken we net een maatje sterker dan BVS. In de vierde set was de veer bij BVS gebroken en haalden we het met een vlotte 25-12.

Het voelde niet aan als een topwedstrijd, het voelde wel aan als een opluchting dat we de set- en matchwinst binnenhaalden. Op nu naar de laatste match tegen Molenstede – we hebben de 5 punten nodig!!

Stand Sporta na Voteroes-BVS

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!


0 reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *