Activiteiten

Trainingen lopen het hele jaar door op woensdagavond van 21-23 uur, tijdens het seizoen met trainer(s) en buiten het seizoen zijn er vriendenmatchkes om te oefenen.

We spelen recreatieve wedstrijden in twee competities, recent bij Sporta Vlaams-Brabant en al jaren bij de Volleyvriendschap, waar we beurtelings in Dames 1 of Dames 2 spelen. We spelen daarbij met posities en met een 5-1-systeem.

Daarnaast doen we ook nog allerhande activiteiten zoals beachvolley in de zomer, een fit-o-meter in Heverlee Bos als starttraining, tornooitjes bij bevriende ploegen, een eigen spaghettislag en een kerstreceptie. Uiteraard hebben we ook een kampioenenviering… wanneer we kampioen spelen 🙂 .

Visie

We zijn een recreatieve volleybalploeg die deelneemt aan de competitie in de federatie van de Vriendschap, en dat nemen we letterlijk: recreatie en samen spelen hebben voorrang op het competitieve. Deelnemen, een goede groepssfeer en leuke wedstrijden spelen is belangrijker dan de ranking. We vinden ‘iedereen welkom’ op en naast het veld belangrijk. In ruil vragen we engagement om regelmatig te komen trainen.

Meedoen?

We zijn momenteel niet meer op zoek naar speelsters. De ploeg is volzet. Gemotiveerde speelsters die al volleybal kunnen spelen en die zich willen engageren voor trainingen en matchen kunnen echter wel contact opnemen – wie weet komt er een plekje vrij?

Op het veld

Annelies

Passeur

Barbara

Hoek

Dorien P

Midden

Dorien V

hoek

Stefanie

MIDDEN

Geertrui

passeur | opposite

Hanne

Midden

Jolien

hoek

Lies

MIDDEN

Margot

OPPOSITE

Debbie

hoek

Jana

HOEK

Sanne

midden | OPPOSITE

Sarah J

HOEK | OPPOSITE

Elien

PASSEUR | OPPOSITE

Joke

OPPOSITE I HOEK

Kirsten

TRAINEND LID

Hannah K

TRAINEND LID

Naast het veld

Geert

SCHEIDSRECHTER

Geertrui

VOORZITTER | FEEST

Hanne

PLOEGVERANTWOORDELIJKE

Hans

SYMPATHISANT

Irène

penningmeester

Kaat

TRAINER T1

Nicole

SECRETARIS | TRAINER T3

Sanne

ONDERSTEUNER BESTUUR | TRAINER T2

Rit

ANCIEN