Dit was een match om echt naar uit te kijken. Tegen Hubevo spelen we altijd fijne wedstrijden, met lange rally’s en spannende ontknopingen.

Het was deze keer niet anders. In de eerste set werden we eerst omvergeblazen en behaalden we slechts 15-25. In de volgende set gedroegen we ons kraniger, maar lukte het toch nog niet om een vuist te maken. De set ging met 24-26 naar Hubevo. We roken echter mogelijkheden, waardoor we in set 3 ons beste beentje voorzetten: 25-14.

In de Sporta competititie worden er telkens 4 sets gespeeld. Indien het 2-2 wordt, wordt er gekeken naar wie het meeste punten in totaal gescoord heeft. De ene berekende daardoor al sneller dan de andere dat het volstond om de 4de set te winnen. Het puntenverschil was van ondergeschikt belang. Daarom (?) maakten we het ook in de 4de set weer spannend en wonnen we uiteindelijk met 25-23.

Daardoor behaalt Voteroes 3 punten en Hubevo 2 punten: fijn, zo blijft het spannend in de top 3 van de competitie! We kijken ook nu al uit naar de terugwedstrijd, want het was gewoon ook héérlijk volleyballen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!