Voor de Week van de Scheidsrechter wilden we “onze Geert” een match met uitdagingen voorschotelen. Daarom gingen onze tegenstanders een keer in een foute opstelling staan, maakten ze eens een muurtje met achterspelers en kwam er hier en daar een netfout. Ook wij droegen ons steentje bij: om te checken of Geert goed wakker was, gingen ook wij een keer verkeerd opgesteld aan de slag in de derde set en maakten we een lijnfoutje bij de opslag. Het werd gezien – dat Geert op scherp stond: in Geert we trust!

Je zou dan kunnen zeggen dat we ons dus volledig konden focussen op de match. In de eerste set gingen we goed, gecontroleerd en hard. 1 setpunt voor ons! Nadien kwam Davoko echter meer in de match en hadden wij het wat moeilijker met onze posities op het veld – 1ste setpunt voor Davoko, consequent goed opslaan (laps, die trainingen hebben nog niet het verhoopte resultaat) – 2de setpunt voor Davoko – en de energie hoog houden – 3de setpunt voor Davoko.

Zoals dat gaat, vragen we aan “onze Geert” dan wat we mis deden en wat we kunnen verbeteren. Dat doet hij dan altijd kritisch doch zachtaardig: het lag aan onze opslagen… maar ook aan een groeiend Davoko. Bedankt scheids, om ook na de match nog steeds streng, maar rechtvaardig te zijn.

Bedankt Geert,

voor alle jaren van inzet,

bedankt Geert,

voor je sportief hart voor Voteroes!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!