Nu woensdag 11 augustus komen we voor het eerst weer samen in de zaal. We spelen een vriendschappelijk matchke met onze vrienden van Lovoc & Som6, uiteraard volgens de geldende maatregelen. Het zal vreemd zijn om het parket weer onder onze sportschoenen te voelen… of zal het voelen alsof we nooit zijn weg geweest?

De officiële start van de trainingen is er op woensdag 18 augustus met een outdoortraining in de achtertuin van onze secretaris. Zij bereidt het parcours voor in het bos. De lopers mogen lopen, de stappers mogen stappen… lees: iedereen welkom voor een sportieve heropstart op maat.

Dé trainingen met onze trainster plannen we op woensdag 25 augustus in onze zaal. Als alles goed gaat, hebben we zo toch een viertal trainingen in de benen voor de wedstrijden van start gaan.

In de Sportacompetitie nemen we het vanaf 17/09 op tegen 7 vertrouwde ploegen, waaronder Balleke Smash, Hubevo en Thor Tervuren. In de competitie van de Vriendschap krijgen we maar liefst 12 tegenstanders waaronder onze vrienden van Sleuvoc, maar ook oud-bekenden zoals Davoko, Spora Leuven, LadyGrooves en Akuut (met oud-speelster Sanne M.). Er is ook een nieuwe ploeg in deze reeks, Kevoc uit Keerbergen, met onze Sofie T.! We wensen haar veel succes in haar nieuwe ploeg (behalve tegen ons 😉 ).

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!

Categorieën: Nieuws