De laatste match in de SPORTA-competitie! De ene Voteroes keek er al meer bewust naar uit dan de andere: “Er zijn toch nog matchen?” of “De cava staat al koud om straks te vieren” of “Het is toch gewoon een match als de andere” waren gedachten in onze hoofden.

Vorige keer walsten we over Molenstede, maar tijdens de opwarming zagen we dat er twee geduchte nummers 13 waren en ook een sterke nummer 12, waar we zeker rekening mee moesten houden. We herinnerden ons ook dat Molenstede elk punt viert, en dat waren ze met wel 20 supporters ook deze wedstrijd van plan.

Echt spannend werd het echter nooit: Voteroes pakte elke set keurig aan, wanneer we even moeite hadden met een opslag, werkte de afspraak om wat te schuiven na de time-out prima… en de enkele fouten uit enthousiasme konden de sets nooit in gevaar brengen. We deden ook deze keer een Voteroeske, door elke set te gaan voor “minder punten voor de tegenstander”: we speelden 16-25, 12-25, 11-25 en 7-25.

De cava mocht in de kleedkamer dan ook ontkurkt worden: we kunnen niet meer van de eerste plaats gestoot worden: VOTEROES SPORTA-KAMPIOEN!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!