Helaas, we zetten de trend van de afgelopen matchen in de Vriendschap verder: ofwel winnen we met 3-0 ofwel verliezen we met 3-1. Na 1 set lijken we dus al het verder matchverloop te kennen. We staan momenteel ergens op de 9de plaats (van de 12) in het Vriendschapsklassement, maar dat zegt eigenlijk niet veel. We kunnen nog in de top 3 belanden (zegt een optimist 🙂 )!

Want

… er zijn ploegen die méér, maar ook heel wat ploegen minder matchen gespeeld hebben dan wij

… na 6 heenwedstrijden, was dit de eerste terugwedstrijd. Zo volgen er nog 3 terugwedstrijden hierna… waarna we nieuwe ploegen voor het eerst zullen treffen. Deze vreemde wedstrijdkalender zorgt ervoor dat we onze ware sterkte bij dames 1 nog niet volledig kennen! We blijven hoopvol 🙂

… we zijn supergemotiveerd om het tij te doen keren en om bij elke match zeker twéé sets te winnen en zo punten te sprokkelen!

Vanavond overleggen we tussen pot en pint over onze verdere strategieën (of euh, babbelen we over onze kinderen & ons werk), nadien volgt de training om de theorie in de praktijk om te zetten (of euh, doen we ons best om wat te sporten).

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!