Een uitwedstrijd begint al in de wagen – ‘zijn jullie ook zo stijf van die training gisteren?’. Een unanieme ‘ja’, tot onze topfitte passeur erbij komt… maar goed, we zullen goed stretchen voor de start van de match en we zullen de passeur wat extra doen lopen vandaag 🙂 .

Bij aankomst werden we warm onthaald door de immer sympathieke zaalwachter. Met persoonlijke begeleiding naar onze kleedkamers, een toelichting over het beschikbare terrein en een kleine update over Thor, voelen we ons als ware VIP’s bij aanvang van de match.

Na zorgvuldig stretchen, met inbegrip van fotoshoot, zijn we klaar voor de match. Positief blijven, voor elke bal gaan, ons eigen tempo spelen, start! Het ging heel vlot van punt naar punt, maar toch waren er ook leuke rally’s bij omdat Thor mooie recepties bracht. In de afwerking lukte het hen minder. Het was dan ook aan ons om te proberen punten te maken op onze eigen aanval in plaats van te wachten op de fout van de tegenstander – een goede oefening!

De uiteindelijke setstanden zijn dan ook niet representatief voor het plezier van de match: 9-25, 7-25, 6-25, 6-25, maar vooral veel fun!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!