In de gezellige zaal van SVK verwachtten we ons aan een spannende wedstrijd, want zo was het toch altijd in het verleden. De heenwedstrijd stond op Voteroes’ naam, dus we startten wel met een flinke dosis zelfvertrouwen. Doe daar nog eens de motivator “ijsje na de match” bij en dan weet je dat iedereen scherp staat.

In set vlogen we dan ook door de match. SVK kon de opslagdruk van Voteroes niet temmen met een harde 8-25 tot gevolg. De eerste bol ijs was vlot verdiend – zouden ze stracciatella hebben?

We pepten elkaar op om in de tweede set alert te blijven, want zo vlot als de eerste set, dat zou toch straf zijn, maar dat we scherp stonden! Elke aanval lukte (oké, SVK kwam maar weinig tot blokken), onze eigen recepties zaten goed, de opslagdruk bleef… 14-25! Twee bollekes ijs, tjalalalala!

In de derde set gingen we naar een alternatiever opstelling en was het wat zoeken. Tot 14-14 ging het gelijk op en was het toch erg spannend. Een keurige eindspurt was dus nodig en een time-out of twee later werd het zo 15-25. Hoera! Het ijsje was meer dan verdiend… maar helaas, het bleef enkel bij een ijskoude douche in Sint-Joris-Weert en een gesloten ijszaak. Dat ijsje hebben we dus nog tegoed.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!