Bron: Stad Leuven
Leuven barst van het talent, ook op sportief vlak. Vrijdagavond huldigde het stadsbestuur meer dan 100 Vlaamse, Belgische, Europese of zelfs wereldkampioenen voor hun prestaties in 2022. Ook onze Nicole werd gehuldigd als Laureaat van de Sport!

Nicole Poels is al meer dan 15 jaa Voteroes’ clubsecretaris. Ze startte bij Voteroes als gedreven speelster, maar zet zich al die tijd al als vrijwilliger ook in om de verzekeringen, subsidieaanvragen en de zaal te regelen. Maar Nicole is véél meer dan een secretaris voor de ploeg. Ze is een boegbeeld: aanwezig bij élke wedstrijd om punten te zetten, aanwezig om nieuwe leden op te vangen en wegwijs te maken, trekker om extra activiteiten te organiseren zoals de tweejaarlijkse spaghettislag of de starttraining in Heverlee Bos. Nicole denkt daarbij aan àlles, van bekertjes voor de receptie in onze clubkleuren tot officiële documenten voor de stad! Heeft onze ploeg eens wat minder leden? Nicole gaat briefjes in de bus steken! Heeft onze ploeg zin om een tornooi te spelen in de gevangenis? Nicole regelt het! Willen we in een extra competitie meespelen? Nicole zoekt zaaluren uit, betalingen en contacten. Ze is de contactpersoon voor de stad, de zaalwachters, de volleyfederatie en Sporta – overal waar we komen, kent iemand wel Nicole.

Nicole is sinds kort vooral aan de zijlijn te vinden bij Voteroes. Daar vat ze post op haar vaste positie: ze blijft 100% betrokken secretaris. Onze ploeg vraagt zich telkens weer af hoe we alles geregeld zouden krijgen zonder Nicole. We vinden dan ook dat Nicole de eretitel voor laureaat van de sport écht verdient, we kunnen haar niet voldoende bedanken om onze ploeg levend te houden. We vierden vorig jaar ons 40-jarig bestaan als ploeg… zonder Nicole hadden we die 40 jaar vast niet gehaald.

Proficiat Nicole met jouw trofee als laureaat van de Sport in Leuven!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!

Categorieën: Nieuws