Met nog slechts 3 wedstrijden te gaan, is de eindstrijd in de competitie van de Vriendschap uitermate spannend. Dat Kevoc kampioen speelt in deze reeks, dat was al duidelijk na de heenronde – ze verloren dit seizoen nog geen enkele wedstrijd en zullen vermoedelijk 72 punten binnenhalen.

Ons gaat het echter om die felbegeerde tweede plaats! Er zijn maar liefst 4 ploegen die op een zucht van het einde nog in de running zijn. Als deze ploegen alle te spelen wedstrijden nog zouden winnen, zou Sleuvoc als tweede eindigen met 54 punten, Voteroes derde met 51 punten, VC Akuut vierde met 48 punten en de Tramboerekes vijfde met 47 punten. Ook SVK kan nog over Voteroes springen – momenteel hebben we 42 punten – indien ze hun maximaal mogelijke 44 punten behalen.

Het speelt echter in ons voordeel dat Sleuvoc nog tegen Kevoc moet spelen, maar ook nog tegen VC Akuut, SVK en HZ Steenokkerzeel. Ploegen die toch eerder aan de bovenzijde van de tabel zitten. VC Akuut heeft een haalbaarder kaart met, naast een wedstrijd tegen Sleuvoc, ook nog een wedstrijd tegen de Tramboerekes. Voteroes speelt nog tweemaal tegen Tramateurs, en één maal tegen de Tramboerekes.

Alle ‘alsen’ op een stokje: onze laatste drie wedstrijden winnen is cruciaal als we op de tweede plaats willen eindigen. We kunnen ook hopen dat VC Akuut-Sleuvoc een spannende vijfsetter wordt 🙂 Of ook nog dit: meedoen en plezier maken is belangrijker 🙂

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!