Ja, wij zijn gelukkig als we de toffe zaal in Sint-Agatha-Rode zien. Zalige vloer, gezellige grootte, perfecte hoogte en… steeds fijne ploegen om tegen te spelen. Zo ook Smash Neerijse d’Anciens, die een geduchte tegenstander zijn. In de heenwedstrijd gingen we nog strijdend ten onder (1-3), daar wilden we vandaag iets aan veranderen. De vloek van het verlies met een 3-tegen-1-setstand moest en zou doorbroken worden!!

We maakten het daarbij wél weer spannend. In de eerste set gingen we goed mee, stonden we zelfs ook aan de leiding, maar lieten we in de laatste 2 balletjes net steken liggen: 25/23. In set 2 beloofden we aan elkaar ‘ons tempo’ te spelen en extra te focussen. Dat hielp 🙂 : 12/25! We denderden verder in set 3 (18/25), maar in set 4 lieten we ons dan toch weer wat hangen – laten we zeggen dat we een collectief dipke hadden (maar toch nog een verdienstelijke 25/21).

We waren gekomen voor de winst, daar waren we écht op gebrand. We schreeuwden dan ook opgelucht “Voor Voteroes, hip hoi, Voor Neerijse hip hoi”, toen we de laatste set met 11/15 wonnen. Twee punten! (… oké, als we eerlijk zijn hadden we liever 3 punten gewonnen en mja, waren we misschien ook een klein beetje ontgoocheld in onszelf – laat dat the drive zijn om er volgende wedstrijd wéér een lap op te geven?!)

PS: de aandachtige fotokijker ziet de voorzitter springen op de foto – dat er nooit meer gezegd wordt dat ze niet van de grond kan komen 😉

PS2: dank aan Dorien voor de bewijsstukken!

PS3: Geen foto’s, maar het moet gezegd zijn: Sanne & Dorien vonden de gaatjes in de verdediging van Neerijse! De put, de eeuwige put!!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!