De laatste match van het seizoen bracht een dikke portie gezelligheid met zich mee. Met onze immer enthousiaste Irène als supporter op de bank kan het uiteraard niet mis gaan, maar het was ook gezellig om er eens met z’n elven te zijn en heerlijk te kunnen bijbabbelen op de bank.

De goesting bij Voteroes was groot: we speelden in 4 sets Sleuvoc uit haar ritme en wonnen met 1-3! Aangezien Sleuvoc derde eindigde in De Vriendschap en wij tweede, zagen sommigen dit als de bevestiging dat we sterker staan dan Dames 2 – niet dat het er nog toe doet, de beslissing om ons volgend jaar in te schrijven in Dames 1 was al gevallen op de Algemene Vergadering vorige maand.

De dames van Sleuvoc lachten bij het horen van onze keuze: “begin al maar met gezond eten en vele lopen… de zweep erop”, klonk het. Dat zal muziek in trainster Kaat’s oren zijn (en de voorzitster wordt er nu al bang van…).

Alle gekheid op een stokje, het was een heerlijke afsluiter van het seizoen op de Wijnpersberg. Geen koude douche, wel een verfrissend partijtje op een warme lentedag. Tegen Sleuvoc, die wel bij Dames 2 wensen te blijven, zeggen we geen vaarwel, maar een welgemeend tot ziens. Tot op het Voteroestornooi (december 2023)?!

De ploeg met trouwe Irène!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!