Sleuvoc, dat is mensen terugzien! We keken dan ook uit naar deze match, zeker als we er ook nog eens de statistieken naast legden en zagen dat Sleuvoc derde stand en wij op de tweede positie. Het beloofde een spannende match te worden, maar we geloofden in onszelf! Nicole & Irene kwamen bovendien supporteren, net als Lieve (beter bekend als Mama Sanne 🙂 ).

In de eerste set liep het moeizaam, moeizamer dan verwacht – enkele snedige opslagen van Sleuvoc brachten ons in de problemen. Maar toch slaagden erin de eerste set binnen te halen. In de tweede en daarop volgende sets slaagden we er echter niet in een vuistje te maken tegen Sleuvoc, waardoor zij er met de winst vandoor gingen.

Zo wordt ook de eindspurt in de Vriendschapscompetitie spannend, want er kunnen meerdere ploegen ons nog van onze tweede plaats stoten. Of dat gebeurt, hangt echter vooral af van de ploegen die nog veel wedstrijden in moeten halen. Doen ze dat niét, dan is de competities onvolledig en niet correct, doen ze dat wél, dan kan de tabel nog danig door elkaar geschud worden en is onze tweede plaats achter het oersterke Kevoc in gevaar. Only time will tell…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!