Woensdag 07/10/2020

We zakten af naar de bunker van de Wijnpers om Sleuvoc te ontmoeten. We kennen elkaar al jaren, dus het welkom was – ondanks de kale, moderne sporthal – warm en vertrouwd. Oude vrienden, maar toch een nieuwe strijd: enkele dames waren nieuw bij Sleuvoc, waardoor het niveau toch moeilijk in te schatten was. Sleuvoc steeg dit jaar van Dames 3 naar Dames 2, wij zakten van Dames 1 naar Dames 2. Op papier ‘eenvoudig’, maar Nicole en Irène waarschuwden ons voor Coralie en de haren.

De strijd woedde meteen los in de eerste set, met goede rally’s, opslagdruk aan beide kanten en een sterk gesupporter aan beide kanten van het net. Het werden 3 spannende sets. Voteroes won de eerste twee, maar in de 3de set zag het er niet goed uit: we stonden op een bepaald moment 16-5 achter… Punt per punt kropen we dichterbij… erop… erover… tot winst. Dank u, Jolien, om de match keurig uit te serveren, dat was toch even nodig.

Er is maar 1 ding spijtig aan deze match en dat is dat kleine supporter Gitte er niet bij kon zijn met haar mama. Maar we snappen dat: moet je supporteren voor de ploeg van mama… of van oma?! Wie weet is ze er tegen de terugmatch wél uit en kan ze onze “zevende vrouw” zijn?

Enfin, de 5/5 is een feit! We zijn dit seizoen nog ongeslagen. Houden we dit ook vol als we 2 dagen op rij moeten presteren…? Morgen alweer een nieuwe uitdaging in Tervuren.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!