Nu de Sint bij Irène mandarijntjes heeft gebracht voor de hele ploeg – oef, er waren ook dit jaar géén stoute Voteroesen bij – kunnen we vooruitkijken naar het volgende evenement: ons jubileumtornooi nu zondag!

Gisteren gingen we voor de laatste voorbereidingen, professioneel als we zijn, de strijd aan tegen Kreg Rotselaar (Sporta). We misten uiteraard onze sterkhouders Dorien en Margot die geveld werden door een of ander niet nader te vermoeden virus, maar dankzij de coaching van gelegenheidscoach Van Camp verliep alles vlot. Zo vlot zelfs dat we overweegden de opslag challenge van onze trainster te integreren in de wedstrijd (de eerste er gewoon over, de tweede rechtdoor, de derde diagonaal en de vierde diep). Dat was dan toch misschien wat overmoedig, want Kreg kwam in de 2de set wat meer in de match. Echt spannend of gevaarlijk werd het echter nooit, het werd een gemakkelijke 4-0-zege voor Voteroes.

Nog drie nachtjes slapen dus en dan ontvangen we onze vrienden van Sleuvoc, Som 6, Lovoc en last but nog least de Anciens van onze ploeg. Voor sommigen zal dit een blij weerzien zijn, voor anderen een aangename kennismaking. En voor de jonkies onder ons: onderschat ze maar niet, die Anciens, want ze hebben Voteroes nog steeds in hun hart, ziel én armen.

We verwachten voor dit tornooi een veertigtal deelnemers, drie enthousiaste scheidsrechters, vijftig receptiegenieters en vijfenzestig spaghetti-eters van onze enthousiaste sponsor Baan 7. De cijfers beloven al veel goeds, de sfeer en gezelligheid maken we zondag zelf. Graag tot dan!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!