Na heel wat berichten heen en weer over quarantaines & blessures, kwamen we uiteindelijk toch aan 6 spelers én 1 reserve/ ploegverantwoordelijke/ coach/ puntenzetter (merci Hanne 😉 ).

Binnenkomen in de zaal in de Rijschoolstraat is als binnenkomen in je sportbubbel: 4 ploegen aanwezig, waaronder de sympathieke jonge dames van de Meatballs, Voteroes, maar ook Sleuvoc die uit kwam spelen bij Spora. Allemaal bekende gezichten dus – handig als je wat ballen tekort komt en Spora zo vriendelijk is er enkele te lenen!

Het moet gezegd zijn, de dames van Meatballs smeten zich volledig, waardoor ze in een eerste set tot 17-25 kwamen. De winst in deze set kwam niet echt in gevaar, maar we moesten toch alert zijn. Zoals dat dan gaat, spraken we tijdens de pauze af om onder die 17 te blijven. Dat lukte, zelfs ondanks de beweeglijke, immer positieve aanpak van Meatballs op het veld. Dat positivisme bleef zelfs na een snel-te-vergeten-tweede set van 11-25 en een nog-sneller-te-vergeten derde set van 1-25 (met dank aan Sanne en Annelies voor de volgehouden opslagreeksen).

In de vierde set was de concentratie wat meer zoek en werd er al eens iets gemist aan beide kanten, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Mijn concentratie was zelfs in die mate zoek, dat ik de setstanden niet meer weet. De 5 punten in deze competitie zijn alleszins binnen. Hoera!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!