Op vrijdag 24/09 trokken we met Voteroes naar Steenokkerzeel om onze eerste uitmatch van het seizoen in de Volleyvriendschap te spelen tegen HZ 93. Onze tegenspeelsters waren met maar liefst 11 speelsters aanwezig, maar dat schrikte ons niet af.

In de eerste set ging het in het begin gelijk op. Maar HZ93 is een krak in mooie plaatsballetjes kort in het midden of ver in de hoeken, waardoor we menig keer te laat waren om deze te pakken. Ondanks onze mooie acties, met scherpe aanvallen langs alle kanten en hoeken van het veld, verloren we uiteindelijk de eerste set met 25-21.

Vanaf de tweede set wisten we echter hun spel beter te lezen, en slaagden we erin om meer van de mooi geplaatste balletjes door de tegenpartij nog net van de grond te scheppen. Daarmee kwam een kentering in de match. De tweede set wonnen we met 13-25!

Na opnieuw winst in set 3, werd set 4 op het einde een echte thriller, die we uiteindelijk met 24-26 in de wacht sleepten. Daarmee is de eerste winst in de Volleyvriendschap voor Voteroes binnen!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!