In het Oud Gemeentehuis word je als bezoekende ploeg in de watten gelegd: je krijgt op voorhand al een lieve mail met de vraag of je graag een broodje na de match wenst. En dat er ook verse soep klaar zal staan (klaargemaakt door twee lieftallige dames!). Je hebt er dus al zin in op voorhand – dit is de match waar je écht bij wil zijn. Dat is overigens niet enkel voor de catering zo, het is gewoon ook spelen op het scherpst van de snee tegen Hubevo, dat wéten we (cfr. vorige match speelden we 2-2-gelijk, met 1 puntje verschil in gewonnen punten, waardoor de winst naar Voteroes ging).

We maakten het ook deze match spannend: dezelfde fouten aan beide kanten, maar ook dezelfde sterktes… en Voteroes die toch maar als een Diesel startte… 1-0… 2-0… 2-1… 2-2… en ja hoor, in de laatste set bleven we nét sterk genoeg om ook deze wedstrijd te winnen (met twéé punten verschil deze keer).

Goe soepke!

Na de match kaartten we gezellig bij, een tafel voor Voteroes en een tafel voor Hubevo. We spraken over de tafels heen over welke matchen er nog op de planning staan… Hubevo moet nog tegen Balleke Smash – ‘succes he!’ riepen wij en ‘winnen he’ – en Voteroes nog tegen BVS – ‘niet te goed spelen, he’, klonk het vanuit Hubevo. Kortom: de sfeer zat goed, het was een fijne volleyvoormiddag!

De spannende strijd om de eerste plaats tussen Balleke, Hubevo, BVS en Voteroes

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!