De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen is een feit. De app van Sporta is geïnstalleerd, de namen zijn zorgvuldig aangeklikt, een tactische bespreking met te onthouden puntjes uit de trainingwordt gevoerd, de ploeg is klaar voor de start en de 5 meegereisde supporters zién dat ook.

In de ondertussen vertrouwde lage zaal werden we warm verwelkomd door de gezellige speelsters van Hubevo en hun 3 ondersteuners – niet enkel de coach en de scheids zijn correct en vriendelijk, minstens zo belangrijk is de vaste dj die tijdens de opwarming en bij elke time-out zorgvuldig gekozen deuntjes door de zaal laat weerklinken. Sfeer en gezelligheid op zondagochtend: 10/10.

In set 1, 3 en 4 zagen de supporters dat het goed was. De ouders van onze passeur blonken – geheel terecht! – van trots. De man van onze opposit/midden was – geheel onterecht! – wat kritischer voor zijn vrouw die de moeilijke taak op zich nam om de positiewissels te doen die nodig waren vandaag. Hoe de anderen ons percipiëren is echter niet de essentie: wij zagen vooral dat we al mooi samenspeelden, dat we klaar stonden voor de korte dekking, dat we de eigen geformuleerde tips uit onze time-outs omzetten in daden, dat we er plezier in hadden!

De ploeg aan de aftrap (zonder Stefanie, die al wat vroeger moest vertrekken)

De aandachtige lezer denkt “u zegt niets over set 2”? Laten we stellen dat we het vriendelijke Hubevo ook een setje gunden?

Achteraf aten we heerlijke tomatensoep met ballekes en genoten we van gedeelde gigabroodjes. Haaaa, wat kan een volleybalochtend bij Hubevo heerlijk zijn.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!