Ik ben wat laat met mijn nieuwtje, maar net voor de zomer vakanie sloten we seizoen 2022-2023 af met een gezellige pizza avond.

Hoe was 2022-2023 nu?

De resultaten en rankings mochten er toch wel zijn.
In de vriendschap speelden we voor het eerst sinds lang weer in de hoogste reeks. En daar moesten we echt niet onder doen voor de anderen. In het algemeen zeer fijne matchen. Ook al zag je het niet altijd aan de score, we draaiden bijna altijd mee. Een 9e plaats om fier op te zijn, ook al zat er meer in en hopen we voor het komende seizoen op meer.

Onze ranking bij Sporta was beter (3e of 2e dacht ik) maar gezien we daar vorig jaar op nummer één prijkten, zitten we och nog wat op onze honger. We steken de schuld op berg-af die forfait gaven aan onze rechtstreekse concurrenten.

Maar de scores van onze matchen en de bijhorende rangschikking, beschrijven niet het volledige plaatje van ons volleybal seizoen.
Het draait hem tenslotte om de mensen, niet?

  • Weeral werden we fantastisch ondersteund door ons bestuur!
    (ik heb het gevoel dat dit ene zinnetje niet helemaal recht doet aan de enorme inspanningen hier)
  • Weeral hadden een scheidsrechter met arendsogen die consistent klaar stond voor ons om rechtvaardig streng te zijn tijdens onze matchen.
  • Hadden we een tandem van trainsters om ons op een leuke manier te laten werken aan die kleine en grote, individuele en groeps werkpuntjes.
  • Weeral hadden we een tof team van speelsters die elk hun best deden om er te staan wanneer ze konden. En die als ze er stonden, er ook echt voor gingen.

Hup naar 2023-2024!

Stilletjes aan begint het komende seizoen vorm te krijgen. Matchen en trainingen staan ingepland (in spond).

De eerste training (outdoor) gaat door op 16 augustus!

Komen er weer leuke extra activiteiten zoals het tornooi? Daar heb ik nog geen antwoord op. Maar voteroes kennende zal er wel vanalles plezant op de agenda komen.

Ik heb er al zin in!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!