Al lang geen nieuws meer op deze website, maar dat is hopelijk zo omdat de Voteroesen zich ‘goed’ aan de maatregelen houden in hun kot én buiten continu de conditie ‘goed’ op peil houden (toch?).

Hoewel het hier stil is, blijven we veel nieuws krijgen over coronacijfers, vaccinatiecijfers, do’s en dont’s. De overload aan nieuws, is helaas geen goed nieuws voor onze sport. Enkele weken geleden hadden we een sprankel hoop op een volleylente, dat er opnieuw buiten gesport zou mogen worden met 10. Onze alles-op-de-voet-volgende-enthousiaste-secretaris spoorde het bestuur aan tot actie! Het leek ons inderdaad, als bestuur, de ideale gelegenheid om iets te organiseren voor de geïnteresseerde Voteroesen. Helaas, nog voor we eruit waren wat het juist ging worden, werden de plannen voor heropstart ondergesneeuwd tijdens aprilse coronagrillen.

We kunnen dus niet anders dan de situatie blijven volgen, hoopvol uitkijken naar betere cijfers en mogelijkheden om samen te sporten. Al zal dat waarschijnlijk nog niet direct binnen in de zaal zijn, zodra er buiten meer mag, gaan we er zeker tegenaan. Het bestuur heeft er alvast zin in!    

Ondertussen kijken we met het bestuur trouwens ook vooruit. De zaal voor volgend seizoen werd vastgelegd door de secretaris en de jaarlijkse ledenbevraging komt eraan – Ga jij voor een position switch en word jij onze nieuwe passeur of hoek? Zie je een uitdaging in het bestuur wel zitten? Doen we nog eens een Tornooi Bervoets?

Het bestuur bereidt het nieuwe jaar van Voteroes voor, dus ondertussen: blijf gezond, houd je aan de regels en houd je zelf fit-voor-de-toekomst!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!

Categorieën: Nieuws