Met een geslaagde 40 jaar Voteroes-viering op zak en getooid in onze nieuwe bloesjes, zijn we helemaal klaar voor 2023! De start kon niet nog beter, dachten we, maar er kwam een “Voteroesbaby” bij – op 9 januari werd Sofi geboren, proficiat Dorien!

Uiteraard wilden we Sofi verwelkomen met winst in onze eerste wedstrijd tegen Davoc. We kennen Davoc al van vroeger en weten dat we tegen hen ons beste been voor moeten zetten. We gingen er dus voor! In de eerste set werden we echter wat weggeblazen door 1 opslagreeks… dat konden wij ook! Dus gingen we in set 2 voor het omgekeerde scenario. Vanaf set 3 speelden we dan écht volleybal, met lange rally’s, mooie punten aan beide kanten en felle goesting aan beide kanten om te winnen. Hoe meer de match vorderde, hoe sterker aan beide kanten gespeeld werd. Dat resulteerde in een mooie 2-2.

Uiteraard wil je dan de winst mee naar huis pakken, en dat lukt nét niet (16-14), maar daar treuren we niet om: het was een goeie match! We kijken bovendien nog uit naar de terugwedstrijd, want die moet ook nog gespeeld worden.

PS: de reporter ter plekke wilde graag live verslaggeving doen voor de spelers & supporters thuis, aar verder dan “0-0, we starten met de eerste set” is de reporter door alle spanning niet geraakt 😉

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!