😭

Reeds enkele weken zijn alle sportaccommodaties in het land gesloten.. dat betekent dat ook wij, VOTEROES, niet meer kunnen trainen. Wanneer dat terug kan is nog een vraagteken… maar zodra het kan zijn we zeker terug van de partij! Ondertussen hopen we dat jullie niet stil zitten en zelf thuis of in je buurt wat aan de conditie werken. Tips zijn zeker welkom, maar je kan ook al eens op deze website gaan kijken: https://sporza.be/nl/categorie/blijf-sporten/.

Het sluiten van de accommodaties had ook gevolgen voor de competitie. Zowel de wedstrijden in ‘De Vriendschap’ als bij ‘Sporta’ werden afgelast voor de rest van het seizoen.

Wat dat betekent voor de rangschikking is nog niet duidelijk. Wordt er een kampioen aangeduid? Een daler? Komt er nog een eindeseizoen apotheose? Een bekerfinale? Alles zal er van afhangen hoe snel de overheid de maatregelen versoepelt. Maar in dit geval zullen er zeker geen risico’s genomen worden en is het beter een beetje later opnieuw samen te komen dan te snel.

We houden je zeker via mail of WhatsApp op de hoogte!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!

Categorieën: CoronaNieuws