Voteroes Kampioen – Dikke dikke merci !!!!!

Fijn ’t regende niet dus met de fiets!! Nicole en ik waren weer eens op tijd!! De anderen kwamen stilaan binnen gewandeld in hunne mooiste outfit!! Geertrui en Eef kwamen stiekem van uit ene hele andere hoek.

Cava en andere drankjes werden door de vriendelijke broer van de baas geserveerd alsook lekkere hapjes. Onze voorzitster is dan maar onmiddellijk gestart met ons in de bloemekes (sorry in de badhanddoeken) te zetten!!

Bedankt Eef voor de bestelling van de handdoeken, ze zijn prachtig!!
(by the way… niet vergeten om deze één nacht in koud water te zetten met een goeie scheut azijn). Dit voor de duurzaamheid en de rode kleur!!

Dus Geertrui begon met onze Hans (die ons tot in de finale bracht)…
Geert die altijd klaar staat en zijn zondagavonden bij ons komt doorbrengen om te fluiten en soms ook wat richtlijnen geeft…
Annemie onze trouwste ancien en ook hulp bij de spaghetti slag…
Eef die alles regelde voor de matchen…
Nikki die zorgde voor versnaperingen bij een vergadering….
Nicole voor het vele werk dat zij verzet om alles in goede banen te leiden…
Irène voor de bankzaken en de statistieken…
En de rest van de ploeg werd ook bedankt en kreeg uiteraard ook ene handdoek want zonder hen waren we niet in de finale!!
Nicole heeft dan ook GEERTRUI bedankt voor ’t uitmuntende voorzitterschap, met een warm applaus hebben wij dit allen beaamd…

Ondertussen stond onze BBQ klaar en mochten we aanschuiven. Alles zag er overheerlijk uit en de borden werden goed volgeladen!! Ik denk dat de wijn wel in de smaak was van sommige!! De sfeer zat er goed in!

En Irène zo fier als ene gieter (Voteroes haar kindje). Rit is nog eventjes dag komen zeggen en heeft glaasje mee gedronken, ze werd ook gezegend met
ene handdoek. Op haar mogen we altijd rekenen !!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!

Categorieën: Varia