Na heel wat heen-en-weer-gecommuniceer over wie er wel en niet mee kon naar deze wedstrijd, reden we – uitgezwaaid door onze secretaris! – toch met 7 richting Sint-Agatha-Rode. We riepen nog uit het autoraam: “We gaan winnen, he!”

Gezellige sporthal, geduchte tegenstander (zonder hun vaste passeur), iedereen blij dat de match doorging, kortom: de ideale ingrediënten voor een toffe, sportieve avond. De leuze van de avond was: positief zijn & positief blijven (dank u, Sarah, om zoveel positiviteit in ons team te brengen!).

De vier sets toonden eenzelfde ritme: een aantal sterke opslagen van Jolien en Lies brachten de tegenstander wat van z’n stuk. Als je daarbovenop een sterk blokkende Dorien op het midden hebt, die ook nog eens gericht aanvalt zoals afgesproken in de time out, dan weet je dat de sterke middenaanval van Smash Neerijse weinig kansen kreeg! Geef daarbij nog een sausje van sterke dekking van de opposite, een keurige, aansluitende pas van onze passeur en enkele snedige hoekaanvallen… dan verbaast het 0-4-eindresultaat niet!

Moe, wat stijf, maar zeer tevreden vertrokken we weer richting Kessel-lo – we staan nu virtueel eerste in de Sporta-competitie!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!