Terwijl Geertrui en Sofie V zich allebei een tienbeurtenkaartje aanschaften en zich fit trainen met baantjes in het zwembad om – binnenkort of ‘binnenlang’ – hun retour bij Voteroes te maken, is de competitie zowel in de Vriendschap als bij Sporta op gang getrokken. Alle aanwezige Voteroezen zetten hun beste beentjes maar vooral sterkste armen voor! Dringend tijd dus voor een tussentijds wedstrijdverslagoverzicht!

13/09/2022 VroDi’sVoteroes: 0-4. De eerste match in Sporta was een goede oefening om het matchjaar weer op gang te trekken. Hoera voor ons, de eerste vijfpunter is binnen (voor de nieuwelingen: we spelen steeds tot 4 gewonnen sets, en de winnende ploeg krijgt er nog een punt bij –> 4 sets gewonnen + gewonnen = 5 punten).

23/09/2022 Berg Af – Voteroes: 3-1. De eerste match in de Vriendschap, al is het meteen wat verwarrend, want Berg Af speelt net als wij óók bij Sporta. ’t Is dus kwestie van de juiste regels en setstanden bij te houden. Vandaag speelden we voor 3 winnen sets, maar helaas eindigde het op 3-1. En toch, we zijn trots op de gewonnen set. Bovendien!! Bovendien!! Geen probleem!! We kunnen het immers nog 3 keer goed maken en in totaal nog 11 sets winnen (wie het complexe telsysteem snapt, snapt meteen ook deze berekening 🙂 )

28/09/2022 Voteroes – Thor Tervuren: 4-0. Deze tweede Sportamatch verliep wel héél vlot. De laatste set werd gewonnen met 25-4, hoera! Gaan we terug voor de eerste plaats in Sporta? Die ambitie mag er zeker zijn, al zijn er geduchte kapers op de kust… Hubevo, Berg Af (uhuh), Balleke Smash… maar wij zijn niet bang 😉

02/10/2022 Voteroes – Gavo Mistouch: 3-0. De dames van Gavo zagen er echte, doorwinterde volleybalspeelsters uit, en dat vermoeden werd snel waargemaakt. Ze gingen voor elke bal en raapten schijnbaar verloren ballen nog op. Toch maakte Voteroes een vuistje met snedige aanvallen, doordachte zetjes en sterke opslagen. Voteroes op z’n best vandaag – driewerf hoera! Met spannende setstanden (28-26, 25-22 en 25-21) was dit een heerlijke match. Graag tot weerziens, Gavo, we kijken al uit naar de volgende ontmoeting.

Met een mooie 3 op 4 winst heeft Voteroes haar seizoensstart dus niet gemist. Hopelijk kunnen we die reeks voortzetten.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes!